Untitled design 6

Domov / Estetika / Estetska ginekologija

ESTETSKA GINEKOLOGIJA

Estetska ginekologija je del medicine v sklopu ginekologije, ki se ni razvila zaradi akademskih razlogov, ampak zaradi potreb žensk po izboljšanju videza intimnih predelov in njihove funkcije.

Veliko žensk se ne zaveda, da se vse popravke, ki jih ženske delamo na obrazu, lahko naredijo tudi na splovilu.

KAJ VSE V SKLOPU ESTETSKE 

GINEKOLOGIJE NUDIMO?

 • Laserska labioplastika
 • Korekcija velikih sramnih ustnic
 • Korekcija presredka in vhoda v nožnico - Perineoplastika
 • Korekcija volumna velikih sramnih ustnic
 • Beljenje velikih sramnih ustnic
 • Zdravljenje brazgotin

LASERSKA LABIOPLASTIKA - KOREKCIJA MALIH SHRAMNIH USTNIC

Veliko žensk je nezadovoljnih z izgledom zunanjega spolovila. Velike, asimetrične ali nepravilne male sramne ustnice so prirojene ali pa se razvijejo kot posledica rojevanja, hormonov ali starosti.

Pri ženskah lahko to povzroča nelagodje, sram ali pa jih ovira pri spolnih odnosih in različnih športnih aktivnostih, kot sta jahanje ali kolesarjenje.

Kirurg po pregledu in pogovoru s pacientko ugotovi, kakšne sramne ustnice si pacientka želi in kaj jo moti. Nato z laserjem napravi korekcijo sramnih ustnic, pri čemer uporabi samorazgradljive šive, ki jih ni potrebno odstranjevati.

Po posegu zdravnik injicira lastno plazmo, bogato s trombociti (PRP), kar omogoča hitrejše in boljše celjenje ter bistveno manj bolečin in komplikacij.

Poseg opravimo v lokalni anesteziji in traja približno 2 uri. Svetujemo, da se spolnim odnosom in športnim aktivnostim po posegu izogibate vsaj šest tednov. Na delo se lahko vrnete v nekaj dneh. Po posegu je bolečina blaga do zmerna.

KOREKCIJA VELIKIH SRAMNIH USTNIC S TKIVNIM POLNILOM

 • Kirurška korekcija sramnih ustnic,
 • Pomlajevanje s plazmo bogato s trombociti (PRP plazma),
 • Pomlajevanje z laserjem,
 • Korekcija sramnih ustnic s  kombinacijo tkivnega polnila in plazme bogate s trombociti (PRP plazme),
 • Korekcija sramnih ustnic s kombinacijo lastne maščobe in plazme bogate s trombociti (PRP plazma).

DOBRO JE VEDETI…

Plazma, bogata s trombociti oz. PRP plazma v koži pospeši procese regeneracije in rekonstrukcije. Pomlajevanje z lastno plazmo, bogato s trombociti, daje dolgotrajne rezultate obnove in pomlajevanja. Je naravna sestavina, ki povsem ustreza vašemu telesu.

V zgodovini uporabe PRP plazme se z uporabo FDA odobrenih setov za pridobivanje lastne plazme, ni zgodila nobena negativna reakcija ob vbrizgavanju v katerikoli del telesa. Enaki seti se uporabljajo tudi v ortopediji za vbrizgavanje plazme v koleno z namenom regeneracije poškodovanega tkiva, za vbrizgavanje v dlesni pri oftalmoloških operacijah in za vbrizgavanje v obraz pri estetskih posegih.

BELJENJE VELIKIH SRAMNIH USTNIC

 • Za beljenje sramnih ustnic in predela ob anusu, uporabljamo CO2 laser ali kemični piling.

ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN

 • Zdravimo brazgotine, ki so nastale po epiziotomiji, raztrganinah in carskem rezu ter strije po telesu.

KOLIKO ME TAKŠEN POSEG STANE (CENA)?

V medicinskem centru Kalliste damo veliko na kvalitetno opremo in kakovostno storitev.

Bolj kot cenovna dostopnost, nam je pomembno, da vam ponudimo kar se da učinkovito rešitev, ki vam bo prinašala rezultate več let - praviloma brez stranskih učinkov.

Laserska labioplastika (korekcija malih sramnih ustnic) s plazmo, bogato s trombociti vas bo stala 1.690 EUR.

Medtem, ko boste za beljenje vulve in ob anusu plačali 400 EUR za laserski poseg (svetujemo dve ponovitvi) in pa 150 EUR za kemični piling (svetujemo 5 ponovitev).

Vabimo vas na posvet ...

S klikom na spodnji gumb se vam bo odprl preprost vprašalnik, ki ga izpolnete in pošljete podatke.

Nato vas bo v najkrajšem možnem času nekdo iz naše ekipe kontaktiral ter odgovoril še na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.

Prav tako pa se boste lahko dogovorili za termin posveta.

Če se želite prijaviti na posvet, kliknite na spodnji gumb...

MNENJA NAŠIH ZADOVOLJNIH STRANK

Spoštovani!

Z vami bi rada delila svojo izkušnjo v Kalliste centru in z dr. Šelihovo.

Nekje sem prebrala, da se več kot 43% spolno aktivnih žensk v razvitih državah redno srečuje s težavami pri naravnem oziroma spontanem vlaženju nožnice. Ker sem tudi sama po dveh porodih opažala podobne spremembe, sem se odločila, da na temu nekaj naredim. Veliko sem brala o dr. Šelihovi in se enkrat opogumila. Še nikoli v življenju me ni bilo tako strah, če sem se odločila prav. A danes ne bi spremenila ničesar in bi priporočala vsem ženskam, da se ne sprijaznijo z usodo, ampak čimprej ukrepajo, preden bo prepozno.

Andreja

Pozdravljena!

Odnos z mojim partnerjem se je počasi spreminjal v pekel zaradi pomanjkanja posteljnih užitkov. Na trenutke sem se že zbala, da me bo mož zapustil. Že preden sva začela, sem čutila nek odpor, saj sem vedela, da me telo ne uboga in da bom ponovno čutila tiste bolečine. Moža imam izredno rada in želela sem, da bi bilo vse, tako kot prej. Ko sem odkrila, da obstaja rešitev za moj problem, sem začutila, kako se mi je kamen odvalil od srca. Danes mineva že več kot 5 let, odkar sem zapustila Kalliste medicinski center in najinih težav v odnosu ni več. Večno bom hvaležna dr. Šelihovi.

Maja

Vesna Rebonja

Zelo strokovni in prijazni, zahvaljujem se jim iz srca. Meni so pomagali rešiti dolgotrajno težavo

Irena Pušnik-Špes

Bila sem deležna operativnega posega in ,hvala, res je sedaj enkratno, brez teh težav

Ida Medved

Dobra zdravnica

Milena

Dr. Šelih Ksenja je ČLOVEK je zdravnica, je prijetna, je prijazna, je potrpežljiva, je resodlična oseba, s katero je vredno pokramljati in se ji prepustiti!!!!! Čudovita

Mateja Krajnc

Pregled pr vas super izkušnja. Strokovno in prijetno, žal samo izvid ni bil najboljši...

Enisa Siljak

Pravi in strokovni center za ženske težave

Emina Rizvić

Zelo prijetna zdravnica

Nadja

Hvala enako najboljša in najbolj človeška in srčna ginekologinja na svet

SPECIALISTI Z DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI

dr ksenija kalliste

Sem dr. Ksenija Šelih Martinec, specialistka ginekologije in porodništva ter ustanoviteljica zasebnega medicinskega centra Kalliste, kjer že od leta 1992 uspešno & diskretno rešujemo ginekološke težave žensk.

V želji pomagati ženskam, da bi živele kakovostno in polno življenje,sem na podlagi 30-letnih izkušenj uvedla postopke in tehnike za izboljšanje spolnosti, s katerimi sem uspela pomagati že več kot 126.500 različnim ženskam.

Moja največja želja je, da bi se ženske bolj posvetile sebi. Da bi začutile svoje telo. Da bi začutile svojo notranjo moč in v njej uživale. Še bolj kot to pa, da bi o težavah v spolnosti spregovorile na glas in si želele poiskati pomoč.

Prepričana sem, da je telo dom naše duše in da bi morali za ta dom skrbeti bolje kot za hišo, v kateri bivamo. Šele, ko bo telo prožno, vitalno in zdravo, potem bomo ugotovili, kako lepo je živeti.