Untitled design 7

Domov / Ginekologija / Orgazem O-Shot

O-SHOT ali ORGAZEM SHOT - ODPRAVLJANJE TEŽAV V SPOLNOSTI

Mnogo žensk se spopada s težavami v spolnosti. Naučile so se živeti s temi problemi, saj druge možnosti niso imele. Situacijo so sprejele kot sestavni del življenja in tako naredile slab kompromis.


Že leta obstajajo načini s katerimi si moški lahko pomagajo v spolnosti. Danes pa poznamo način s katerim lahko tudi ženskam, znatno pomagamo pri izboljšanju senzitivnosti in doživljanju spolnosti...

KAKO POGOSTE SO TEŽAVE V SPOLNOSTI?

Statistika o težavah v spolnosti ni ravno spodbudna, saj se z njimi spopada kar 30-50% žensk. Ženske, ki se izogibajo spolnosti zaradi enega od 5ih spodaj naštetih razlogov, vendar trdijo, da jih pomanjkanje spolnosti ne moti, v to statistiko niso vštete.

Vendar, ali je zanikanje težave tudi odsotnost težave? Ali je nujno ostati pri tem in sprejeti stanje, kot je?

V medicinskem centru Kalliste menimo da ne!

Naj vam na tej točki predstavimo...

5 NAJPOGOSTEJŠIH PROBLEMOV, S KATERIMI SE ŽENSKE SREČUJEJO V SPOLNOSTI...

 • Motnje vzburjenja, ki jih običajno (ne vedno) spremlja tudi pomanjkanje poželenja. Ženske z omenjeno težavo si lahko želijo spolnosti, vendar se ne morejo oziroma se zelo težko vzburijo. 5% se morda ne sliši veliko, a to pomeni, da ima vsaka 20. ženska težave z vzburjanjem.
 • Pomanjkanje poželenja je težava , ki se ne smatra kot motnja dokler ženski ne predstavlja motečega člena v njenem življenju. Približno 10% ženske populacije trpi za to motnjo.
 • Motnje v doživljanju orgazmov ima približno 5% žensk, torej vsaka 20. ženska. Kljub temu, da se lahko vzburijo, pa imajo težave z doseganjem orgazma. To je lahko za mnoge ženske tako frustrirajoča težava, da se začnejo spolnosti celo izogibati.
 • Disparevnija oz. težki in boleči spolni odnosi je motnja, pri kateri se ženske soočajo z resničnimi bolečinami med spolnim odnosom, ki ne izhaja iz pomanjkanja lubrikacije oz. navlaženosti ali vaginalnih krčev. Z omenjeno težavo se sooča vsaka 5. do 10. ženska.
 • Genitalna neusklajenost je razmeroma pogosta fiziološka težava, ki lahko pripomore k motnjam doživljanja orgazmov in disparevniji.

Pomanjkanje poželenja je težava, ki se ne smatra kot motnja dokler ženski ne predstavlja motečega člena v njenem življenju. Približno 10% ženske populacije trpi za to motnjo.

ALI OBSTAJA NAČIN, S KATERIM LAHKO IZBOLJŠATE SVOJE SPOLNO ŽIVLJENJE?

Se srečujete z vsaj enim od zgoraj navedenih problemov in vam do danes nihče ni znal svetovati kako odpraviti težave? 

Mnogi zdravniki nimajo odgovorov na težave s spolnostjo, zato raje niti ne vprašajo po njih. Edina rešitev, ki so jo do danes lahko ponudili, je uporaba vaginalnega estrogena, topična uporaba testosterona ali psihoterapija. 

S hormonskimi terapijami so zabeleženi bolj kratkoročni rezultati. Ni presenetljivo, da le 14% žensk govori o spolnosti s svojim zdravnikom – če je ženska že na hormonski terapiji (tudi pre-menopavzalni) je edina uradno priporočena in znana terapija, psiho-socialna terapija!

Bil je že čas, da se na tem področju nekaj spremeni…

KAKO SE LAHKO ZA VEDNO ZNEBITE PROBLEMA...

Naj vam najprej zaupamo zanimivo dejstvo...

Že nekaj let se lastna plazma, bogata s trombociti in rastnimi faktorji, uporablja za regeneracijo in pomlajevanje obraza.

Kako je to povezano z vašimi težavami v spolnosti?

Dokazano je, da se z vbrizganjem plazme, bogate s trombociti, matične celice množijo in iz njih nastaja novo mlado tkivo. Na enak način, kot ta postopek s plazmo regenerira tkivo in s tem pomlajuje kožo na obrazu, regenerira tudi vaginalno tkivo

Z uporabo enake tehnologije, O-Shot® postopek z uporabo plazme, bogate s trombociti, deluje na stimulacijo matičnih celic in tako na nastanek zdravega vaginalnega tkiva.
ALI OBSTAJA NAČIN,
S KATERIM LAHKO IZBOLJŠATE SVOJE SPOLNO ŽIVLJENJE?

Se srečujete z vsaj enim od zgoraj navedenih problemov in vam do danes nihče ni znal svetovati kako odpraviti težave? 

Mnogi zdravniki nimajo odgovorov na težave s spolnostjo, zato raje niti ne vprašajo po njih. Edina rešitev, ki so jo do danes lahko ponudili, je uporaba vaginalnega estrogena, topična uporaba testosterona ali psihoterapija. 

S hormonskimi terapijami so zabeleženi bolj kratkoročni rezultati. Ni presenetljivo, da le 14% žensk govori o spolnosti s svojim zdravnikom – če je ženska že na hormonski terapiji (tudi pre-menopavzalni) je edina uradno priporočena in znana terapija, psiho-socialna terapija!

Bil je že čas, da se na tem področju nekaj spremeni…

KAKO SE LAHKO ZA VEDNO ZNEBITE PROBLEMA...

Naj vam najprej zaupamo zanimivo dejstvo...

Že nekaj let se namreč uporablja lastna plazma, bogata s trombociti in rastnimi faktorji, za regeneracijo in pomlajevanje obraza.

Kaj ima obraz z vašimi težavami v spolnosti?

Dokazano je, da se z vbrizganjem plazme bogate s trombociti matične celice množijo in iz njih nastaja novo mlado tkivo. Na enak način, kot ta postopek s plazmo regenerira tkivo in s tem pomlajuje kožo na obrazu, regenerira tudi vaginalno tkivo

Z uporabo enake tehnologije O-Shot® postopek z uporabo plazme bogate s trombociti deluje na stimulacijo matičnih celic in tako na nastanek zdravega vaginalnega tkiva.
DOBRO JE VEDETI…

V zgodovini uporabe lastne plazme, bogate s trombociti, se z uporabo FDA odobrenih setov za pridobivanje lastne plazme ni zgodila negativna reakcija ob vbrizgavanju v katerikoli del telesa. 

Enaki seti se uporabljajo tudi v ortopediji za vbrizgavanje plazme v koleno z namenom regeneracije poškodovanega tkiva, za vbrizgavanje v dlesni pri oftalmoloških operacijah in za vbrizgavanje v obraz pri estetskih posegih.

DOBRO JE VEDETI…

V zgodovini uporabe lastne plazme, bogate s trombociti, se z uporabo FDA odobrenih setov za pridobivanje lastne plazme ni zgodila negativna reakcija ob vbrizgavanju v kateri koli del telesa. 

Enaki seti se uporabljajo v ortopediji za vbrizgavanje plazme v koleno za regeneracijo poškodovanega tkiva, za vbrizgavanje v dlesni pri oftalmoloških operacijah in za vbrizgavanje v obraz pri estetskih posegih.

ZAKAJ MENIMO, DA JE O-SHOT NAJBOLJŠA TERAPIJA ZA IZBOLJŠANJE SENZITIVNOSTI IN SPOLNOSTI?
ZAKAJ MENIMO, DA JE
O-SHOT NAJBOLJŠA
TERAPIJA ZA IZBOLJŠANJE
SENZITIVNOSTI IN
SPOLNOSTI?
 • Skoraj neboleče
 • Nekirurško
 • Brez faze okrevanja
 • Brez neugodnih stranskih učinkov
 • Relativno hiter učinek
 • Boljše psihofizično počutje (praviloma)
 • Večja samozavest (praviloma izboljša samozavest in samopodobo)
 • Boljši partnerski odnosi in odnosi v družini (praviloma)
 • Večja sproščenost (pripomore k temu)

REŠITE SE TEŽAV V SPOLNOSTI ŽE DANES...

REŠITE SE TEŽAV

V SPOLNOSTI ŽE DANES...

KAKO SPLOH POTEKA POSTOPEK?

#1: Predel O-Spot (klitrois in zgornji del vagine), torej predel, ki je ključnega pomena za izboljšanje senzitivnosti v spolnosti, namažemo z anestetično kremo.

#2: Sledi odvzem krvi iz roke (kot običajni pregled krvi), ki jo s pomočjo centrifugiranja in patentirane tehnologije ločimo na uporabni del, torej plazmo, bogato s trombociti in rastnimi faktorji ter na neuporabni del z eritrociti.

#3: Z zelo tanko iglico zdravnik vbrizga plazmo, bogato s trombociti v klitoris in v zgornji del vagine, torej v predel, ki igra ključno vlogo pri doživljanju užitkov v spolnosti. Ker je tretirano področje namazano z anestetično kremo, pacientka praviloma ne čuti bolečine.

Celoten postopek je zelo enostaven in traja slabih 10 minut.

DELOVANJE O-SHOT® POSTOPKA...

V trenutku, ko lastno plazmo, bogato s trombociti vbrizgamo v tkivo, se trombociti v stiku s tkivom aktivirajo in sprostijo rastne faktorje in druge pomembne beljakovine, ki nato sprožijo obnovo / regeneracijo tkiva. 

Zdravnik vbrizga plazmo v predel imenovan o-spot, t.j. skupek struktur, ki aktivirajo ženski orgazmični sistem.

KAJ SE BO PO O-SHOT TERAPIJI ZGODILO?

Običajno žensko telo po takšni terapiji rabi nekje do 3 tedne, da se pokažejo prvi učinki tretmaja. Nekje po treh mesecih pa se pokaže dokončni rezultat terapije. 

O-Shot® oz. Orgazem Shot® je torej nekirurški postopek, pri katerem z uporabo rastnih faktorjev, ki jih ima vsaka ženska v svojem telesu, stimulira regeneracijo vagine in klitorisa in s tem aktivira ženski orgazmični sistem. 

Do danes skoraj vse ženske po preizkušenem postopku uživajo v povečani senzitivnosti v spolnosti in za mnoge je sprememba dramatična.

KAKO UČINKOVITA JE TERAPIJA?

Ena O-Shot® terapija ima lahko učinek tudi 3 leta.

Običajno pa se ženske vračajo na približno 18 mesecev.

KAKO O-SHOT POSTOPEK VPLIVA NA VAŠE SPOLNO ŽIVLJENJE...

 • Večje vzburjenje po stimulaciji klitorisa
 • Močnejši orgazem
 • Povečana želja po spolnosti
 • Povečana možnost za doživljanje vaginalnega orgazma
 • Manj boleči spolni odnosi
 • Povečana naravna navlaženost/ lubrikacija
 • Zmanjšana urinska inkontinenca
NASVET ZDRAVNICE

Boljša spolnost praviloma vodi do več energije, večje ustvarjalnosti, povečane samozavesti, manj depresije, boljšega partnerskega odnosa in izboljšanja splošnega zdravja.

Pomembno se je zavedati, da ne obstajajo injekcijske terapije z delovanjem na vse faktorje, ki pomembno vplivajo na dobro spolnost - čustva, hormonsko (ne)ravnovesje, partnerstvo in splošno zdravje. Priporočamo vam pogovor s strokovnjakom na področju spolnosti, ki vam bo pomagal najti najboljšo pot za aktiviranje ženskega orgazmičnega sistema.

Plazma, bogata s trombociti se v medicini uporablja že 30 let, za izboljšanje spolne funkcije žensk pa od januarja 2012. Preko 500.000 pacientom je že bila vbrizgana in nikoli ni prišlo do neželenih stranskih učinkov (izjemoma oteklina in podpluta). 

V Kalliste medicinskem centru uporabljamo certificirane sete švicarskega laboratorija Regenlab, ki zagotavljajo varnost.

NASVET ZDRAVNICE

Boljša spolnost praviloma vodi do več energije, večje ustvarjalnosti, povečane samozavesti, manj depresije, boljši partnerski odnos in izboljšanja splošnega zdravja.

Pomembno se je zavedati, da ne obstajajo injekcijske terapije z delovanjem na vse faktorje, ki pomembno vplivajo na dobro spolnost: čustva, hormonsko (ne)ravnovesje, partnerstvo in splošno zdravje. Priporočamo vam pogovor s strokovnjakom na področju spolnosti, ki vam bo pomagal najti najboljšo pot za aktiviranje ženskega orgazmičnega sistema.

Plazma bogata s trombociti se v medicini uporablja že 30 let, za izboljšanje spolne funkcije žensk pa od januarja 2012. Preko 500.000 pacientom je bila že vbrizgana in nikoli ni prišlo do neželenih stranskih učinkov (izjemoma oteklina in podpluta). 

V Kalliste medicinskem centru uporabljamo certificirane sete švicarskega laboratorija Regenlab, ki zagotavljajo varnost.

KOLIKO ME TA UNIKATNA REŠITEV STANE?

V medicinskem centru Kalliste smo na podlagi skoraj 30. let izkušenj in strokovnega znanja iz področja ginekologije ter porodništva odkrili najkvalitetnejši laser in ostale pripomočke za izvedbo posegov. 

Bolj kot cenovna dostopnost, nam je pomembno, da vam ponudimo kar se da učinkovito rešitev, ki vam bo prinašala rezultate več let - praviloma brez stranskih učinkov.

Zdravljenje s terapijo O-SHOT vas bo tako stalo 650 EUR na eno terapijo.

Na tej točki se vam verjetno pojavljajo še dodatna vprašanja, kar je razumljivo, prav zato vas vabimo na posvet z zdravnico.

Vabimo vas na posvet ...

Prijavite se na posvet

S klikom na spodnji gumb se vam bo odprl preprost vprašalnik, ki ga izpolnete in pošljete podatke.

Nato vas bo v najkrajšem možnem času nekdo iz naše ekipe kontaktiral ter odgovoril še na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.

Prav tako pa se boste lahko dogovorili za termin posveta.

Če se želite prijaviti na posvet, kliknite na spodnji gumb...

MNENJA NAŠIH ZADOVOLJNIH STRANK

Spoštovani!

Z vami bi rada delila svojo izkušnjo v Kalliste centru in z dr. Šelihovo.

Nekje sem prebrala, da se več kot 43% spolno aktivnih žensk v razvitih državah redno srečuje s težavami pri naravnem oziroma spontanem vlaženju nožnice. Ker sem tudi sama po dveh porodih opažala podobne spremembe, sem se odločila, da na temu nekaj naredim. Veliko sem brala o dr. Šelihovi in se enkrat opogumila. Še nikoli v življenju me ni bilo tako strah, če sem se odločila prav. A danes ne bi spremenila ničesar in bi priporočala vsem ženskam, da se ne sprijaznijo z usodo, ampak čimprej ukrepajo, preden bo prepozno.

Andreja

Pozdravljena!

Odnos z mojim partnerjem se je počasi spreminjal v pekel zaradi pomanjkanja posteljnih užitkov. Na trenutke sem se že zbala, da me bo mož zapustil. Že preden sva začela, sem čutila nek odpor, saj sem vedela, da me telo ne uboga in da bom ponovno čutila tiste bolečine. Moža imam izredno rada in želela sem, da bi bilo vse, tako kot prej. Ko sem odkrila, da obstaja rešitev za moj problem, sem začutila, kako se mi je kamen odvalil od srca. Danes mineva že več kot 5 let, odkar sem zapustila Kalliste medicinski center in najinih težav v odnosu ni več. Večno bom hvaležna dr. Šelihovi.

Maja

Vesna Rebonja

Zelo strokovni in prijazni, zahvaljujem se jim iz srca. Meni so pomagali rešiti dolgotrajno težavo

Irena Pušnik-Špes

Bila sem deležna operativnega posega in ,hvala, res je sedaj enkratno, brez teh težav

Ida Medved

Dobra zdravnica

Milena

Dr. Šelih Ksenja je ČLOVEK je zdravnica, je prijetna, je prijazna, je potrpežljiva, je resodlična oseba, s katero je vredno pokramljati in se ji prepustiti!!!!! Čudovita

Mateja Krajnc

Pregled pr vas super izkušnja. Strokovno in prijetno, žal samo izvid ni bil najboljši...

Enisa Siljak

Pravi in strokovni center za ženske težave

Emina Rizvić

Zelo prijetna zdravnica

Nadja

Hvala enako najboljša in najbolj človeška in srčna ginekologinja na svet

SPECIALISTI Z DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI

dr ksenija kalliste

Sem dr. Ksenija Šelih Martinec, specialistka ginekologije in porodništva ter ustanoviteljica zasebnega medicinskega centra Kalliste, kjer že od leta 1992 uspešno & diskretno rešujemo ginekološke težave žensk.

V želji pomagati ženskam, da bi živele kakovostno in polno življenje,sem na podlagi 30-letnih izkušenj uvedla postopke in tehnike za izboljšanje spolnosti, s katerimi sem uspela pomagati že več kot 126.500 različnim ženskam.

Moja največja želja je, da bi se ženske bolj posvetile sebi. Da bi začutile svoje telo. Da bi začutile svojo notranjo moč in v njej uživale. Še bolj kot to pa, da bi o težavah v spolnosti spregovorile na glas in si želele poiskati pomoč.

Prepričana sem, da je telo dom naše duše in da bi morali za ta dom skrbeti bolje kot za hišo, v kateri bivamo. Šele, ko bo telo prožno, vitalno in zdravo, potem bomo ugotovili, kako lepo je živeti.