Zaposlitev v Medicinskem centru Kalliste

Medicinski center Kalliste smo ljudje, ki ustvarjamo prijazen, sproščen in varen prostor za odkrit pogovor in specialistično obravnavo ženskih težav.

Ksenija Šelih Martinec, specialistka ginekologije in porodništva je medicinski center ustanovila v želji pomagati ženskam, da bi živele kakovostno in polno življenje.

“Moja največja želja je, da bi se ženske bolj posvetile sebi. Da bi začutile svoje telo. Da bi začutile svojo notranjo moč in v njej uživale. Še bolj kot to pa, da bi o težavah spregovorile na glas in si želele poiskati pomoč.”Tradicija, strokovnost, izobraževanje

V Medicinskem centru Kalliste že od leta 1995 uspešno in diskretno rešujemo ženske težave. Med prvimi v Sloveniji smo vpeljali regenerativno ginekologijo in z njo že na tisoče ženskam pomagali do zadovoljujočega življenja in odnosov. Na to smo še posebej ponosni.

“Prepričana sem, da je telo dom naše duše in da bi morali za ta dom skrbeti kot za hišo, v kateri bivami. Šele ko je telo prožno, vitalno, zdravo, ugotovimo, kako lepo je živeti.”

slika 1

slika 1

ZAKAJ ZAPOSLITEV PRI NAS?

Na prvo mesto postavljamo ljudi – naše pacientke in zaposlene. Skrbimo za prijazne odnose, strokovnost in ustvarjamo okolje, kjer se vsakdo počuti sprejet.

V želji, da bi v Sloveniji omogočili dostop do najnovejših in najučinkovitejših metod diagnostike in zdravljenja, veliko pozornost namenjamo izobraževanju in uvajanju najsodobnejših ginekoloških postopkov.

Vas zanima več? Preverite spodaj, ali imamo trenutno razpisana prosta delovna mesta.

Ta hip iščemo:

#1 Delovno mesto: 

Zdravnik specialist ginekolog


Opis delovnega mesta: Ambulanto delo specialista ginekologije in porodništva, delo na področju klasične, regenerativne, funkcionalne in estetske ginekologije.

Pogoji:

  • Specialistični izpit iz ginekologije in porodništva
  • Izkušnje niso pogoj, so pa zaželene. Če ravno začenjate s svojo zdravniško prakso in želite biti del majhnega kolektiva, se veselimo vaše prijave. Prav tako bomo veseli prijav izkušenih zdravnikov in zdravnic, ki si želijo delati v boljših pogojih

Kaj vam ponujamo:

  • Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
  • Polni delovni čas (urniki po dogovoru)
  • Poskusno delo 3 mesece
  • Možnost aktivno sodelovati v dodatnem razvoju enega vodilnih medicinskih centrov za ženske

Kako se lahko prijavite?

Odlično vprašanje!

Če ste se v zgornjem besedilu našli in se želite prijaviti na katerega od delovnih mest, sledite navodilom spodaj.

Pravzaprav gre za standardno prijavo na delovno mesto, tako da lahko svojo prijavo (skupaj z vašim življenjepisom in dokazili) pošljete na elektronski naslov: katja.selih@kalliste.si (pripišite na katero delovno mesto se prijavljate). 

Prav tako smo vam za vsa dodatna vprašanja na voljo na telefonski številki 041 795 993. 

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot primerno kandidatko ali kandidata, vas bo nekdo iz našega centra kontaktiral na vaš telefon v najkrajšem možnem času, ter vas povabil k nam na razgovor.

Potem pa je vaša naloga, da nas prepričate še osebno. In kdo ve, morda že kmalu pričnemo s pisanjem skupne zgodbe.

Veseli me, da se morda kmalu spoznamo,

Dr. Ksenija Šelih Martinec, ustanoviteljica medicinskega centra Kalliste

P.S. V primeru, da zgornje delovno mesto ni za vas, pa bomo veseli, če to stran posredujete nekomu, ki si tovrstnih kariernih izzivov želi ali preprosto ustreza razpisanim pogojem.

Najlepša hvala.