Zaposlitev v Medicinskem centru Kalliste

Screen Shot 2021 01 13 At 1.26.42 Pm

Medicinski center Kalliste smo ljudje, ki ustvarjamo prijazen, sproščen in varen prostor za odkrit pogovor in specialistično obravnavo ženskih težav.

Ksenija Šelih Martinec, specialistka ginekologije in porodništva je medicinski center ustanovila v želji pomagati ženskam, da bi živele kakovostno in polno življenje.

“Moja največja želja je, da bi se ženske bolj posvetile sebi. Da bi začutile svoje telo. Da bi začutile svojo notranjo moč in v njej uživale. Še bolj kot to pa, da bi o težavah spregovorile na glas in si želele poiskati pomoč.”

Tradicija, strokovnost, izobraževanje

V Medicinskem centru Kalliste že od leta 1995 uspešno in diskretno rešujemo ženske težave. Med prvimi v Sloveniji smo vpeljali regenerativno ginekologijo in z njo že na tisoče ženskam pomagali do zadovoljujočega življenja in odnosov. Na to smo še posebej ponosni.

“Prepričana sem, da je telo dom naše duše in da bi morali za ta dom skrbeti kot za hišo, v kateri bivami. Šele ko je telo prožno, vitalno, zdravo, ugotovimo, kako lepo je živeti.”

Foto10 Scaled

Zakaj zaposlitev pri nas?

Na prvo mesto postavljamo ljudi – naše pacientke in zaposlene. Skrbimo za prijazne odnose, strokovnost in ustvarjamo okolje, kjer se vsakdo počuti sprejet.

V želji, da bi v Sloveniji omogočili dostop do najnovejših in najučinkovitejših metod diagnostike in zdravljenja, veliko pozornost namenjamo izobraževanju in uvajanju najsodobnejših ginekoloških postopkov.

Vas zanima več? Preverite spodaj, ali imamo trenutno razpisana prosta delovna mesta.

Ta hip iščemo

Ta trenutek nimamo razpisanih prostih delovnih mest. Kljub temu pa vas vabimo, da se nam predstavite, če imate medicinsko izobrazbo ter izkušnje s področja ginekologije in porodničarstva. Vaše podatke bomo shranili in vas poklicali, ko bomo potrebovali znanje, izkušnje in prijaznost nekoga, kot ste vi.

Svojo neobvezujočo predstavitev s kratkim življenjepisom pošljite na elektronski naslov katja.selih@kalliste.si.