BRAVO!

Vaši podatki za naročilo na posvet so poslani.

V najkrajšem možnem času vas bo poklical nekdo iz naše ekipe in med sproščenim pogovorom se boste dogovorili za termin.

Se vidimo kmalu, 

Ekipa medicinskega centra Kalliste

Kdo je dr. Šelih Martinec?

Kdo je dr. Šelih Martinec?

Dr. Ksenija Šelih Martinec je specialistka ginekologije in porodništva, ter ustanoviteljica Kalliste medicinskega centra. Kot ženska, mati in ginekologinja je že dolga leta tesno povezana z ženskami in je v skupini pionirjev na področju uporabe lastne plazme bogate s trombociti za zdravljenje različnih bolezenskih stanj.

Za sabo ima več kot 30 let izkušenj na področju ginekologije in porodništva ter z zanimanjemspremlja novosti na področju medicine. Prav tako je med prvimi na svetu začela spoznavati in uporabljati laserv ginekologiji, hkrati pa je tudi članica ekspertne skupine za uporabo laserskega zdravljenja intimnih težav.

medicinskem centru Kalliste...

medicinskem
centru Kalliste...

Ekipa medicinskega centra Kalliste je tesno povezana z ženskami
(in moškimi) vseh generacij. Z zanimanjem spremljamo novosti na področju medicine ter skrbimo za to, da so naši prostori vedno opremljeni z najbolj sodobnimi tehnologijami.

V zadnjih 15-ih letih smo uspeli pomagati že
več kot 140.000 pacientom pri zdravljenju njihovih težav. Naše glavno poslanstvo je izboljšanje kakovosti življenja naših pacientov ter stremenje k razvoju neinvazivnih regenerativnih metod za zdravljenje tako ginekoloških, kot drugih zdravstvenih težav.


2021 Kalliste I Vse pravice pridržane