Untitled Design 13 700x423

TRAJNO ODSTRANJEVANJE
DLAK Z LASERJEM

Gladka koža brez vraščenih dlačic in rdečice. Občutek brezskrbnosti, saj vas neželene dlačice ne morejo presenetiti in vas postaviti v nelagoden položaj, pa naj bo zaradi higienskih, estetskih ali športnih razlogov

Trajna odstranitev dlak zagotovo pomeni bolj udobno in zadovoljno bivanje v našem telesu. In danes jih lahko, s pomočjo učinkovitega laserja za odstranjevanje dlačic Soprano Ice, odstranite neboleče, učinkovito in varno.

ZAKAJ SMO ZA VAS IZBRALI LASER SOPRANO ICE?
ZAKAJ SMO ZA VAS IZBRALI LASER
SOPRANO ICE?

Laser, ki se uporablja za trajno odstranjevanje dlačič je svetloba tiste valovne dolžine, ki se vsrka v barvilo dlačice – melanin. Tam se spremeni v visoko temperaturo in s tem dlačico v celoti uniči.

V medicinskem centru Kalliste smo po več kot 10 letih izkušenj in uporabe različnih laserjev, stopili stopničko višje v učinkovitosti, varnosti in udobju brez bolečin, ter pričeli izvajati tretmaje za odstranjevanje dlačic s Soprano Ice laserjem.

6

Laser Soprano Ice:

  • Zlati standard na področju trajnega odstranjevanja dlak,
  • Omogoča neboleče, varno in učinkovito odstranjevanje dlak kjerkoli na telesu, razen neposredno okoli oči,
  • Laserski sistem Soprano je klinično dokazano učinkovit,
  • FDA (ameriška državna agencija Food and Administration) je odobrila, da je primeren za vse tipe kože in barve dlak,
  • Dobitnik nagrade estetske industrije,
  • S postopnim in nadzorovanim ogrevanjem lasnega mešička v usnjici kože (dermisu) ob istočasnem hlajenju površine kože (epidermis) omogoča učinkovit, a neboleč poseg,
  • Patentirana dinamična tehnika hitrega premikanja sonde po tretiranem področju zagotavlja popolno prekrivanje in tako nobena dlačica ni izpuščena.
KAKO POTEKA ODSTRANJEVANJE DLAK S SOPRANO ICE LASERJEM?
KAKO POTEKA ODSTRANJEVANJE DLAK S SOPRANO ICE LASERJEM?

Postopek trajnega odstranjevanja dlak z laserjem Soprano Ice je preprost, neboleč, varen in učinkovit. Zahvaljujoč različnim velikostim nastavkov pa je lahko tudi na večjih površinah zadovoljivo hiter.

Pred samo terapijo se oglasite pri nas na brezplačnem pregledu in posvetu, nato pa glede na vaš tip kože in dlačic določimo najbolj učinkovite parametre.

Pred terapijo si depilirajte področje največ en dan pred tretmajem. Depilacija mora biti na način rezanja dlake, ne puljenje ali odstranjevanje s kemičnimi preparati. Priporočamo britje z britvico.

Terapevt tretirano področje premaže s hladnim gelom, ki poleg hlajenja omogoča gladko in hitro drsenje laserske sonde.

Z lasersko sondo terapevt s hitrimi gibi drsi po tretirani površini po sistemu mreženja, kar omogoča popolno prekrivanje in obdelavo vseh dlačic*

*Ne glede na to, da je Soprano Ice primeren za vse tipe kože in vse vrste dlak vam svetujemo, da se nekaj čas pred in po terapiji ne izpostavljate soncu, saj lahko v tem primeru uporabimo višje energije in tako je rezultat še hitrejši in boljši.

Z laserjem opravljamo posege odstranjevanja dlak tako pri ženskah, kot pri moških.

KAKO DELUJE SOPRANO ICE LASER?
KAKO DELUJE SOPRANO ICE LASER?

Postopek laserskega odstranjevanja dlak s Soprano Ice je neboleč in varen. Med postopkom se povrhnjica kože ne poškoduje, zato faze okrevanja ni.

Večina laserjev deluje po principu enkratnega prehoda čez dlačico. Tako mora v tistem prehodu generirati zadostno količino energije, da dlačico uniči. Tako visoke energije dlačico “spečejo”, opeklina pa ostane tudi na povrhnjici v obliki rdečih pikic in pekočega, razdraženega občutka.

Zahvaljujoč Ice tehnologiji se pri uporabi Soprano Ice laserja povrhnjica ves čas hladi, v podkožju, kjer so lasni mešički, pa se počasi akumulira toplota. 

Zaradi posebne dinamične tehnike drsenja sonde po tretiranem področju, toplota v podkožju narašča zelo počasi in termično uniči lasni mešiček kakor da bi ga skuhal, brez opekline.

Učinkovito odstranjevanje dlak z laserjem je posledica delovanja laserskega žarka na žive dele dlačnega mešička. Ob takšnem postopku lahko dokončno uničimo le tiste dlake, ki so v trenutku posega v aktivni fazi rasti (5-15 % dlak), zato je postopek potrebno večkrat ponoviti (6-10 ponovitev), da lahko dosežemo optimalen uspeh. Postopek ni primeren za sive, svetle ali puhaste dlake.

Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat praviloma potrebnih 6-10 ponovitev.

S Soprano Ice laserjem smo marsikomu povrnili upanje in zaupanje v učinkovitost laserskih terapij in jih rešili nadležnih dlačic.

NASVET ZDRAVNICE

Ponudba trajnega odstranjevanja dlačic je široka in naj vam cena ne bo edino vodilo, saj so lahko nekatere terapije cenovno res ugodne, dolgoročno pa zaradi slabše učinkovitosti ne predstavljajo trajne rešitve.

Zato vam svetujem, da za trajno odstranjevanje dlačic izberete medicinski center, kjer boste pred posegom opravili posvet pri zdravniku in kjer se uporabljajo medicinski laserji.

KOLIKO ME STANE, DA TRAJNO
ODSTRANIM DLAČICE?
KOLIKO ME STANE,
DA TRAJNO
ODSTRANIM DLAČICE?

Ker lahko uničimo le dlačice, ki so v aktivni fazi rasti, je za trajno odstranitev dlak
potrebno opraviti 6 do 10 terapij.

Tako vas takšna učinkovita rešitev v grobem stane nekje od 60 EUR, pa tja do 450 EUR na eno terapijo.

Zato imamo na voljo:
– Paket 3 terapij s 30% popustom
– Paket 6 terapij s 50% popustom

Na tej točki se vam verjetno pojavljajo še dodatna vprašanja, kar je razumljivo, prav zato vas vabimo na popolnoma brezplačen in neobvezujoč posvet z zdravnico.

Vabimo vas na brezplačen posvet ...

Vabimo vas na
brezplačen posvet...

S klikom na spodnji gumb se vam bo odprl preprost vprašalnik, ki ga izpolnete in pošljete podatke.

Nato vas bo v najkrajšem možnem času nekdo iz naše ekipe kontaktiral ter odgovoril še na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.

Prav tako pa se boste lahko dogovorili za termin posveta.

Če se želite prijaviti na brezplačen posvet, kliknite na spodnji gumb...