Za vse ki se želijo dobro počutiti v svojem telesu… 

Kako se uspešno poslovite od celulita 
in maščobnih telesnih oblog ter
oblikujete telo, v katerem se boste
počutili samozavestno…

Za vse, ki se želijo dobro počutiti
v svojem telesu… 

Kako se uspešno
poslovite od celulita in
maščobnih telesnih
oblog ter oblikujete
telo, v katerem
se boste 
počutili samozavestno…

Pozdravljeni,

Če ste se znašli tukaj, vas verjetno zanima ali obstaja trajna rešitev za odpravljanje celulita in odvečnih maščob.

Pomlad je namreč velikokrat povezana s skrbjo, koliko kilogramov se je nabralo čez zimo, in če bomo lahko poleti brez sramu oblekli tiste kratke hlače, ali oblekico.

Verjetno ste v preteklosti že preizkusili različne telovadbe, kreme, pazili na prehrano in pili veliko vode, a vam kljub temu ni uspelo odstraniti maščobnih oblog, kot bi si morda želeli.

Vsakdo si namreč želi v svojem telesu počutiti dobro, a ne glede na to, kako zelo se trudimo paziti na prehrano in se veliko gibati, ima genetika še vedno čisto svoje načrte, ki hodijo navzkriž z vašimi in želenih rezultatov včasih sami ne moremo doseči.

In ravno želja po tem, da pomagamo ženskam na vseh področjih nas je spodbudila, da v medicinski center Kalliste uvedemo področje estetike ter tako ženskam, kot moškim omogočimo učinkovito in varno oblikovanje telesa.

S pomočjo enostavnega medicinskega postopka se lahko poslovite od celulita in odvečnih maščobnih oblog na vašem telesu, v letošnje poletje pa stopite zadovoljni, zdravi in polni samozavesti.

Zakaj se odločiti za oblikovanje svojega telesa
v medicinskem centru Kalliste?

Odgovor je preprost.

V medicinskem centru Kalliste imamo na voljo sodobne aparature in postopke za oblikovanje telesa in smo strokovno usposobljeni za izvajanje medicinskih postopkov oblikovanja telesa. Pred posegi pa vam nudimo brezplačen posvet pri zdravniku.

Poleg tega je sedaj idealen čas za pričetek izvajanja terapij, saj za optimalne rezulatate oblikovanja telesa potrebujemo 1-3 mesece.

30 let izkušenj in
znanja

Pomagali 126.500 ženskam

Strokovnost in profesionalnost

Brez dolgih čakalnih
vrst

Zakaj se odločiti
za oblikovanje svojega telesa v medicinskem centru Kalliste?

Odgovor je preprost.

V medicinskem centru Kalliste imamo na voljo sodobne aparature in postopke za oblikovanje telesa in smo strokovno usposobljeni za izvajanje medicinskih postopkov oblikovanja telesa. Pred posegi pa vam nudimo brezplačen posvet pri zdravniku.

Poleg tega je sedaj idealen čas za pričetek izvajanja terapij, saj za optimalne rezulatate oblikovanja telesa potrebujemo 1-3 mesece.

30 let izkušenj in
znanja

Pomagali 126.500 ženskam

Strokovnost in profesionalnost

Brez dolgih čakalnih
vrst

Ker pa se dobro zavedamo, da vas v prvi
vrsti zanimajo rezultati, vas vabimo, da preletite
izkušnje nekaterih naših zadovoljnih pacientk…

Ker pa se dobro
zavedamo, da vas v prvi
vrsti zanimajo rezultati,
vas vabimo, da preletite
izkušnje nekaterih 
naših zadovoljnih pacientk…

Katere postopke uporabljamo
za oblikovanje telesa?

Katere postopke uporabljamo
za oblikovanje telesa?

V medicinskem centru Kalliste glede na dolgoletne izkušnje ugotavljamo, da so za učinkovito oblikovanje telesa in odpravljanje odvečnih maščob najbolj učinkoviti 3 postopki:

Postopek #1: Velashape III

Velashape III je sodobna in učinkovita medicinska metoda za zdravljenje celulita, zmanjšanje obsega, izboljšanje napetosti kože na predelu zadnjice, trebuha, bokov, nog, nadlahti in podbradka.

Postopek #2: Redustim

Je naprava, ki pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov in hujšanju. Namenjena je zmanjševanju telesne teže oziroma plasti maščobe, ki se nahaja pod našo kožo.

Poleg topljenja podkožne maščobe zmanjšuje tudi visceralno maščobo*.

*To je maščoba, ki obdaja naše notranje organe, in je načeloma dobro da obstaja, dokler se je v našem telesu ne nakopiči preveč. Posledično to vodi v debelost, višji nivo holesterola v krvi, pospešuje srčne infarkte, itd.

Redustim je medicinska aparatura, ki deluje kot pomoč pri hujšanju in zmanjševanju trebušne maščobe in podkožne maščobe. 

Postopek #3: Intralipoterapija 

Ta medicinski postopek trenutno v Sloveniji izvajamo samo pri nas, ustvarjen pa je za TRAJNO odstranjevanje odvečnih maščobnih oblog na različnih delih telesa. Metoda ni namenjena kot pomoč pri hujšanju. Gre za lokalizirano odpravo maščobnih oblog, ki se jih nikakor ne moremo znebiti.

Namenjena je predvsem tistim, ki z uravnoteženo prehrano in redno športno aktivnostjo ohranjate normalno telesno težo, a se nikakor ne morete znebiti odvečne maščobe na kritičnih mestih, kot so: stegna, kolena, trebuh, podbradek itd. 

Koliko vas takšna trajna rešitev stane?

Koliko vas takšna trajna
rešitev stane?

V medicinskem centru Kalliste smo na podlagi več kot 25 let izkušenj in strokovnem znanju iz področja ginekologije uvedli moderne medicinske metode in ostale pripomočke za izvedbo tako ginekoloških, kot estetskih posegov. 

Bolj kot cenovna dostopnost, nam je pomembno, da vam ponudimo kar se da učinkovito rešitev, ki vam bo prinašala rezultate več let - praviloma brez stranskih učinkov.

Cene naših storitev se gibljejo med 120 EUR in 1500 EUR.

Da bo vse skupaj lažje, vas vabimo 
na brezplačen posvet...

Da bo vse skupaj lažje,
vas vabimo na 
brezplačen posvet...

Ker se zavedamo, ta takšne odločitve terjajo kar nekaj vprašanj in časa, vas vabimo na brezplačen in neobvezujoč pogovor z zdravnico.

Tako se boste lahko osebno z zdravnico, v diskretnem okolju, pogovorili o oblikovanja vašega telesa s pomočjo naprav in postopkov, ki so na voljo.

Prav tako se bomo pogovorili o področju, ki ga želite oblikovati, in katera metoda je najbolj ustrezna v vašem primeru. Izvedeli boste tudi možne zaplete, dobili odgovore na morebitna vprašanja in pa seveda ceno.

Skratka - opremili vas bomo z vsemi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete.

In glede na to, da ste prišli do konca, se verjetno sprašujete...

Kako se lahko prijavite na

brezplačen posvet?

Kako se lahko prijavite na

brezplačen posvet?

V kolikor si želite prijaviti na neobvezujoč posvet in zmanjšati odvečne maščobne obloge in videz pomarančne kože, potem storite naslednje...

Čez nekaj vrstic boste opazili velik roza gumb, ki vas s klikom nanj preusmeri na preprost vprašalnik, katerega izpolnete in pošljete.

Mimogrede, naš medicinski center se nahaja v Domžalah, na Slamnikarski cesti 3b.

V naslednjih 24 urah vas bo nato nekdo iz naše ekipe poklical in povsem sproščeno se boste lahko dogovorili za vaš termin brezplačnega posveta.

V primeru, da preprosto ne morete več čakati, pa nas brezskrbno lahko tudi pokličete (če ura ni ravno 3 zjutraj) na telefonsko številko 040 454 171 in imate že v naslednjih nekaj minutah rezerviran svoj termin.

PRIJAZNO OBVESTILO: V medicinskem centru Kalliste upoštevamo vsa priporočila NIJZ za preprečitev širjenja virusa COVID-19. Še vedno ostajamo odprti in vas lahko naročimo četudi prihajate iz drugih regij.

Če pa to slučajno berete v času vikenda ali ponoči in če bi raje videli da vas pokličemo mi, potem pa oddajte obrazec, do katerega prideta s klikom na spodnjo povezavo…

Veselimo se srečanja z vami,

Kalliste medicinski center

P.S. Spodaj najdete odgovore na najbolj pogosta vprašanja glede vsakega izmed treh postopkov...

Več informacij o Velashape III postopku.

Več informacij o Redustim postopku.

Več informacij o Intralipoterapija postopku.

Kaj o nas menijo nekatere zadovoljne stranke?

Kaj o nas menijo nekatere zadovoljne stranke?

2021 Kalliste I Vse pravice pridržane