Posebna ponudba v čast 15 let Kalliste-ja v Domžalah... 

Pridite na brezplačen posvet 
o svojih intimnih težavah in prejmite 
simpatično darilce…

Pozor: Ta ponudba poteče čez...

06
dni
:
 
10
ur
:
 
55
minut
:
 
11
sekund

You missed out!

*Prijazno opozorilo: Ker se zavedamo, da smo eni redkih, ki vabijo ženske, da se pogovorijo o tako intimnih težavah, pričakujemo velik odziv. Žal pa smo z ekipo natisnili omejeno število majic, zato vam toplo priporočam, da z odločitvijo ne odlašate predolgo. 

Posebna ponudba v čast 15 let
Kalliste-ja v Domžalah... 

Pridite na brezplačen
posvet o svojih intimnih
težavah in prejmite 
simpatično darilce…

Pozor: Ta ponudba poteče čez...

06
dni
:
 
10
ur
:
 
55
minut
:
 
11
sekund

You missed out!

*Prijazno opozorilo: Ker se zavedamo, da smo eni redkih, ki vabijo ženske, da se pogovorijo o tako intimnih težavah, pričakujemo velik odziv.
Žal pa smo z ekipo natisnili omejeno število majic, zato vam toplo priporočam, da z odločitvijo
ne odlašate predolgo. 

Prijeten pozdrav.

Veseli me, da ste danes tukaj z mano.

Z vami namreč želim deliti informacije, ki sem jih pridobila na osnovi mojih lastnih izkušenj in deljenju teh izkušenj s kolegi iz celega sveta. Želim, da veste, da danes znamo pomagati tudi tam, kjer včasih nismo znali.

In verjetno tudi vi iščete rešitev za svoje težave. Zavedam se, kako težko je spregovoriti o težavah, kot je uhajanje urina ali celo blata, o težavah z intimnimi odnosi, o bolečinah...  Že ko se samo soočiš s težavo kot je uhajanje urina, je zelo neprijetno. In kako o tej neprijetni težavi govoriti z drugimi?

Raziskave so pokazale, da velika večina žensk ne poišče pomoči in o intimnih težavah ne spregovori niti s svojim zdravnikom. Zato je naloga nas zdravnikov, da vam olajšamo pot in vas povprašamo.

Vabim vas, na iskren pogovor o vaših težavah v upanju, da vam bom ponudila pravo rešitev za vaše težave.

Kaj vam pravzaprav ponujam?

Kaj vam pravzaprav

ponujam?

V poplavi informacij je težko izbrati tisto pravo. Res je, da si ljudje želimo hitrih in enostavnih rešitev. Pa seveda vedno to ni možno.

Ponujam vam brezplačen in neobvezujoč posvet na katerem se lahko z mano iskreno pogovorite o vaši težavah. Jaz pa vam obljubim, da vam bom iskreno predstavila možnosti, ki so danes na razpolago.

Ko sem razvijala medicinski center Kalliste, ste mi pri tem pomagale vse moje pacientke. V prostorih sem skušala z barvami pričarati občutek sprejetja in dobrega počutja. Izbrala sem sodelavke, ki imajo rade ljudi...

Tako upam, da boste že v prvem kontaktu z nami in ko boste vstopile v naše prostore, začutile, da ste na prave mestu.

Kaj se bo zgodilo na brezplačnem pogovoru?

Kaj se bo zgodilo na brezplačnem pogovoru?

V medicini ni zagotovil in ne obstaja ena rešitev za vse težave in za vsakega pacienta. Vsak od nas je edinstven, vsak od nas ima svojo življenjsko zgodbo in tudi v vsakem od nas bolezen nastaja drugače.

Na posvetu vam bom skušala pojasniti kako in zakaj so se pojavile vaše težave. In predstavila vam bom kako danes znamo pomagati. Predstavila vam bom terapije in vam skušala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Vesela sem, da živim v času, kjer je področje regenerativne medicine v polnem razvoju. Regenerativna medicina je tisti del medicine, ki spodbuja lastno telo k obnovi. Torej v naših telesih je velik potencial regeneracije-obnove. Uporaba teh znanj je omogočila razvoj novih metod za zdravljenje številnih bolezni in težav.

PRIJAZNO OBVESTILO: V medicinskem centru Kalliste upoštevamo vsa priporočila NIJZ za preprečitev širjenja virusa COVID-19. Še vedno tudi ostajamo odprti.

Zakaj ta posebna ponudba ravno sedaj?

Zakaj ta posebna ponudba ravno sedaj?

Za to posebno ponudbo smo se odločili, ker Kalliste medicinski center praznuje zavidljivih 15 let na lokaciji v Domžalah (Slamnikarska cesta 3b).

Ker smo v ekipi izredno hvaležni za vse zaupanje, smo se odločili, da praznujemo skupaj z vami : )

In če se danes odločite rezervirati svoj termin brezplačnega posveta, vam zato pripada še simpatična majčka (kot na sliki spodaj)...

In ja…

Vsaka ima svoje posebno sporočilo, ki vas bo spominjalo, da ne pozabite na svojo notranjo moč.

Pa še res so simpatične : )

A pozor, obstaja le ena zanka…

A pozor, obstaja le

ena zanka…

Ta posebna ponudba vam je na voljo dokler zaloge majic ne poidejo oziroma do četrtka, 17. decembra - do 23.59 - ko bomo to akcijo umaknili.

Tako da…

Glede na to, da pričakujemo kar velik odziv, vam svetujem, da ne odlašate predolgo...

Kaj je moj naslednji korak,

če želim izkoristiti to ponudbo?

Kaj je

moj naslednji korak,

če želim izkoristiti

to ponudbo?

Super vprašanje…

Če želite izkoristiti to super priložnost in se naročiti na brezplačni posvet ter prejeti čudovito majčko, kliknite na katerikoli gumb na tej strani.

Ta vas bo odpeljal na preprost vprašalnik, ki ga izpolnite in pošljite svoje podatke.

V roku 24 ur vas bo nato poklical nekdo iz moje ekipe in med sproščenim pogovorom se boste dogovorili za termin brezplačnega posveta z menoj.

Če ste bolj neučakane sorte, me lahko tudi pokličete (če ni ravno vikend in 2 ponoči) na telefonsko številko 040 454 171 in že čez nekaj sekund smo lahko na vezi (če se na drugi strani nihče ne oglasi, vas pokličemo nazaj takoj, ko je to možno).

Ne pozabite med pogovorom omeniti, da vam pripada majica!

PRIJAZNO OBVESTILO: V medicinskem centru Kalliste upoštevamo vsa priporočila NIJZ za preprečitev širjenja virusa COVID-19. Še vedno tudi ostajamo odprti.

V primeru, da pa raje izpolnjujete obrazec in počakate, da vas pokličemo mi, sledite spodnjim navodilom…

S klikom na spodnji gumb se vam bo odprl preprost vprašalnik, ki ga izpolnite in pošljite - s tem pa si pravzaprav rezervirate svoj termin brezplačnega pogovora ter brezplačno majčko...

Ker smo zasebna ordinacija vam seveda ni potrebno skrbeti o dolgih čakalnih vrstah : )

To pa pomeni, da se bomo lahko že hitro spoznali.

Komaj čakam!

Dr. Ksenija Šelih Martinec, ustanoviteljica Kalliste medicinskega centra

P.S. Ste še vedno tukaj?

Potem ste eden izmed tistih, ki se želijo pred naslednjim korakom pozanimati o vsem - pametno : )

Ravno zato sem za vas pripravila nekaj pogostih vprašanj in odgovorov o brezplačnem posvetu pri nas ter tej posebni ponudbi...

1… Kje poteka brezplačen posvet?

Brezplačen posvet bo potekal v našem medicinskem centru, ki se nahaja na Slamnikarski cesti 3b, v Domžalah. Prostor je prijeten, umirjen, tih in med pogovorom nas ne bo nihče motil.

Ker potekajo zaostreni ukrepi po navodilih NIJZ, se v čakalnici nahaja le ena pacientka. Vse površino redno razkužujemo in obvezna je uporaba mask.

2… Kdaj prejmem brezplačno majico, ali bo v moji velikosti in ali lahko izberem barvo?

Darilo - brezplačno majčko - dobite v času najinega pogovora. Glede velikosti in barve pa se lahko pogovorite z mojo ekipo, ko boste na vezi glede termina posveta.

Majico prejmete v primeru, da se naročite na brezplačen posvet v času akcije (od 14. decembra do 17. decembra, do 23.59). Ko določimo termin in pridete k nam, prejmete tudi majico.

3… Ali je posvet res brezplačen in neobvezujoč?

Seveda! Najin pogovor je popolnoma brezplačen in za vas neobvezujoč. S tem si želim, da se o tako pomembnih odločitvah 100% prepričate in imate vse “karte na mizi”.

4… Koliko časa traja posvet?

Pogovor običajno traja približno 20 minut.

5… Kaj vse bom na posvetu izvedela?

Na pogovoru bomo pravzaprav lahko predebatirali čisto vse, kar vas pesti na področju intimnega predela. Prav tako bomo spoznali vse možne rešitve za vašo težavo - od opisa postopka, prednosti, slabosti, možnih zapletov in seveda cene.

6… Kaj če ne najdete rešitve zame?

Potrudila se bom, da poiščem rešitev za vaše težave. Bom pa iskreno povedala, če za vašo težavo ne najdem prave rešitve.

7… Kakšne so čakalne dobe pri vas?

Približno 2 do 3 tedne. Razen v nujnem primeru, ko se določi termin še isti dan, če je le možno.

PRIJAZNO OBVESTILO…

Obveščamo vas, da medicinski center Kalliste ostaja odprt.

Skrbno izvajamo vse ukrepe po priporočilih NIJZ za preprečevanje širjenja okužb z virusom COVID-19 ter vas prav tako naprošamo, da jih upoštevate tudi sami.

P.P.S. Če se še niste odločili, vam spodaj pripenjam nekaj mnenj naših zadovoljnih strank - morda pa vam one dajo pogum : )