Priznana ginekologinja razkriva formulo
za ohranjanje zdravih intimnih odnosov 
v vseh obdobjih življenja…

Priznana ginekologinja
razkriva formulo 
za ohranjanje zdravih
intimnih odnosov v vseh
obdobjih življenja…

Telo je pravi čudež. 

Pogosto grdo ravnamo z njim, pa vseeno deluje.

Če bi v avto dali napačno gorivo, bi se kar ustavil.

Naše telo pa kljub vsemu deluje, čeprav je hrana, ki jo uživamo pogosto neprimerna, čeprav ure in ure presedimo v neprimernem položaju in obremenjujemo sklepe in mišice, čeprav smo žalostni, jezni, obupani ali vzhičeni.

Ob različnih čustvih se telo zategne, zategnjene mišice pa vodijo do bolečin. In tako sprejmemo, da nas po 50. letu nekaj mora boleti. Oziroma, da neke stvari preprosto niso več iste, kot takrat, ko smo bili še mladi in polni energije.

A to nikakor ne drži...

Ne potrebujemo bolečine. Potrebujemo sproščeno in elastično telo. Skrajni čas je torej, da se posvetimo sebi in začnemo svoje telo razumeti in v njem uživati. Sploh, ko govorimo o intimnih odnosih z našim partnerjem.

Zdravi in redni intimni odnosi so ključ 
do uspešne in dolgotrajne partnerske zveze...

Zdravi in redni intimni
odnosi so ključ do uspešne in
dolgotrajne partnerske
zveze...

Nekateri intimne odnose vidijo kot del reprodukcije, medtem, ko jih na drugi strani spet ostali enačijo z osnovnimi človeškimi potrebami, kot sta hrana in spanje.

V vsakem primeru pa redni intimni odnosi vplivajo na naše zdravje in izboljšajo kvaliteto naših življenj. Pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem, sproščajo preobremenjene možgane, zmanjšujejo depresijo in kar je najbolj pomembno - krepijo vez v naših partnerskih odnosih.

Zato bom danes govorila o tem, kako lahko redne in predvsem zdrave intimne odnose ohranimo, ne glede na našo starost. Zaupala pa vam bom tudi, kako si lahko povrnete tiste čudovite občutke med intimnim odnosom, ki ste jih doživljali kot mlada dama.

Preden vam povem več o mojem odkritju, 
naj se vam še predstavim…

Preden vam povem
več o mojem odkritju, 
naj se vam še predstavim…

Moje ime je Ksenija Šelih Martinec in sem specialistka ginekologije ter porodništva. Na tem področju delujem že skoraj 30 let, in kar težko verjamem, da sem v vsem tem času skušala pomagati že preko 130.000 ženskam.

Z vašo pomočjo sem nenehno spoznavala in preučevala žensko telo. Iskala sem odgovore na vaša vprašanja, in tako razvijala Kalliste medicinski center, ki letos slavi že svojo 27 - letnico.

Velikokrat pa sem opazila, da mnogi med nami ne čutimo potrebe lastnega telesa. Morda nas misel, kaj si v resnici želimo ali kaj v resnici čutimo spravlja v zadrego. Še prevečkrat pa se zaradi tega izogibamo intimnim odnosom. To načenja našo samozavest, naše zdravje in kar je najbolj pomembno - krha in ogroža naš partnerski odnos.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z ženskami in njihovimi težavami sem tako prišla do odkritja, da v grobem obstajajo 3 dejavniki, ki bi jih morala vsaka izmed nas upoštevati, če želi ohraniti intimne odnose v vseh obdobjih življenja.

In danes bi vas rada popeljala skozi te tri stvari…

#1: Samospoštovanje in partnerski odnos...

Verjetno se strinjamo, da je spoštovanje temelj vsakega partnerskega odnosa. Tako sebe, kot svojega partnerja.

Pred časom sem sodelovala s pomembnim profesorjem iz Belgije, ki je v svojem predavanju poudaril, da mora vsak najraje imeti sebe. In potem sem dolgo razmišljala o njegovih besedah.

Imeti rad sebe...

V prvi vrsti se mora vsaka ženska imeti imeti rada, da lahko ima zdrav partnerski odnos. Ko se imamo radi, se spoštujemo. Ko se spoštujemo, ne bomo pristali na slabo intimno življenje ali pomanjkanje le tega.

Če želimo prejeti spoštovanje, ga moramo najprej dati sebi.

Če želimo prejeti spoštovanje, ga moramo najprej dati sebi.

Spoštovati sebe pomeni zahtevati zase najboljše ter odklanjati slabo. Naša komunikacija s partnerjem je bolj iskrena, saj točno vemo, kaj pričakujemo. Spoštovanje nas uči strpnosti v partnerskem odnosu, ne želimo mu škodovati, bolj mu zaupamo.

Zaupanje in intimni odnosi pa sta neposredno povezana. Če svojemu partnerju ne zaupamo, se težje sprostimo pri intimnih odnosih. Težko doživimo tisti glavni užitek med samim dejanjem. To pa kmalu načne našo samozavest.

Bolj smo pod stresom, saj smo nesrečni zaradi nerazumevanja z našim partnerjem. Naenkrat smo starejše, z nesrečno situacijo se sprijaznimo, romantični, vroči trenutki z našim ljubljenim pa postanejo zgolj grenek spomin na mlada leta…

Še preden pa lahko govorimo o uspešnih intimnih odnosih, pa moramo poskrbeti za naslednji dejavnik...

#2: Zdravje je na prvem mestu...

Za zdravje je treba skrbeti. Ko smo zdrave, smo srečnejše, smo bolj samozavestne, smo vesele, se lažje tudi predamo užitkom. Kako živimo iz dneva v dan pa ima velik vpliv na naš libido.

Nanj vplivajo nevrološki, emocionalni in psihološki dejavniki, naši hormoni, misli, naše pretekle izkušnje. Vsi so medsebojno povezani, zato niti ni nič presenetljivega, da lahko spremembe teh dejavnikov ogrožajo tudi naše intimne odnose...

Zdrava prehrana in redna telovadba vplivata na zdravje srca ter skrbita za to, da kri nenehno kroži po našem telesu. Obstajajo študije, ki govorijo o tem, da so ženske izkusile večje vzburjenje po fizični aktivnosti. Ob redni telesni aktivnosti tudi izgledamo bolje, kar dvigne našo samozavest in s tem našo željo po uživanju v intimnih odnosih.

Če se v svoji koži dobro počutimo, se nam je manj nerodno sleči pred našim partnerjem.

Spanec je prav tako pomemben za naše zdravje in intimne odnose. Ko ga ne dobimo dovolj, se naše telo napolni s kortizolom in ostalimi stresnimi hormoni. Ti pa dobesedno ubijajo našo željo po intimni, saj se naše telo počuti ogroženo in zatre vse ostale “normalne” funkcije telesa...

Nikakor pa ne smemo pozabiti na ravnovesje naših hormonov. Če niso v harmoniji, smo bolj utrujene, nimamo želje po intimnih odnosih, pojavijo pa se lahko še kronične in degenerativne bolezni, kot osteoporoza ali artritis.

Ravno naš vsakdan, stresno življenje, naporni urniki vplivajo na hormonsko ravnovesje - to je kot nek začaran krog, zato moramo poskrbeti, da postavljamo svoje zdravje na prvo mesto. Vse se prepleta… tako, kot intimni odnosi vplivajo na naše zdravje, pa naše zdravje vpliva na same intimne odnose. 

#3: Kaj pa občutki?

Ne glede na to, da morda prva dva dela formule delujeta brezhibno, pa še vedno potrebujemo tretjega za trdne in stabilne, predvsem pa zadovoljive intimne odnose s partnerjem.

Ženske smo namreč zapletena, a neverjetna bitja. Soočamo se s številnimi hormonskimi nihanji, sploh, ko pridemo v menopavzo. Nosečnost je čudovit dar, vendar porod telesu povzroči veliko stresa in poškoduje našo vaginalno steno.

Vse te spremembe v našem telesu, na katere ne moremo vplivati, pripeljejo do bolečih odnosov, pomanjkanja užitka, suhosti “tam spodaj”, tudi uhajanja urina.

To pa ženskam v prvi vrsti otežuje normalno življenje, poleg tega pa nam še onemogoča uživanje v intimi.

Ne bi bilo lepo, če bi spet lahko občutile tiste užitke, ki ste jih občutile še v svojih mladih letih?

Ne bi bilo super, če bi se počutile zapeljivo, srečno ter predvsem zadovoljno v svojem telesu?

Z mojo pomočjo zdaj to tudi lahko.

V želji kako pomagati vsem ženskam, sem vstopila v svet regenerativne medicine. In tukaj bi vam želela zaupati zanimivo dejstvo…

Rešitev za ohranjanje zdrave intime v vseh obdobjih življenja se nahaja v vašem telesu...

Rešitev za ohranjanje
zdrave intime v vseh
obdobjih življenja se nahaja
vašem telesu...

Dovolite, da razložim...

Gre za postopek, po imenu O-Shot, ki pravzaprav uporablja tehniko, ki se na različnih področjih že leta in leta uporablja za pomlajevanje tkiv. 

In vse to lahko sedaj preizkusite tudi na intimnem področju vašega telesa.

Ker vem, da si morda malce težje predstavljate, kako vse skupaj izgleda in kaj ta rešitev pomeni za vas, sem pripravila spodnji video, v katerem vam vse podrobneje razložim.

Verjamem, da vam bo všeč, zato vas vabim, da si ga pogledate in si odgovorite na morebitna vprašanja...

Poglejte...

Naj vas popolnoma nič ne skrbi, če ste še vedno v dvomih, saj je to nekaj povsem normalnega. 

Kar sem se naučila v zadnjih 30-ih letih dela v ginekologiji je to, da je ženskam o svojih intimnih težavah precej neprijetno govoriti, zato tudi take odločitve težje sprejmemo kar iz danes na jutri, sploh na slepo preko interneta.

Povrh vsega pa takole na daleč niti ne vem, če bi sami sploh bili primerna kandidatka oziroma če je O-shot res nekaj, kar bi vam lahko pomagalo pri vaši zagati in izboljšalo kvaliteto življenja ter intimnih odnosov.

Navsezadnje je vsaka izmed nas unikat.

Zato bi vam želela nekaj podariti…

Zato bi vam želela nekaj podariti…

Da bi vam lahko celotno izkušnjo čim bolj olajšala, vas povabim na popolnoma brezplačen in neobvezujoč pogovor. Tako se boste lahko osebno z mano, v maksimalni diskretnosti pogovorili o vaših intimnih težavah ter se otresli morebitnih dvomov, ki se vam v zvezi z O-shotom porajajo.

Tako bova tudi ugotovili, ali je to resnično tisto, kar vam utegne pri vaših intimnih težavah pomagati. 

Ne glede na to, ali se boste v tem primeru odločili za naslednji korak, ali ne, bom še vedno vesela, da bom vsaj odgovorila na vaša vprašanja.

Navsezadnje obstaja veliko tabujev in pozabljenih tem v zvezi z intimo, ki pa so izredno pomembne za kvalitetno življenje vsake ženske...

Kako pa si lahko zagotovim svoj
brezplačni posvet?

Kako pa si lahko zagotovim
svoj brezplačni posvet?

Čisto enostavno...

V kolikor si želite izkoristiti to priložnost in ugotoviti, kako vam lahko O-shot pomaga do bolj kvalitetnega življenja, potem naredite naslednje...

Čez nekaj vrstic boste opazili velik roza gumb, ki vas bo s klikom nanj preusmeril na preprost vprašalnik, ki ga hitro izpolnite in pošljite.

V roku 24 ur vas bo nato nekdo iz moje ekipe poklical in povsem sproščeno se boste lahko dogovorili za vaš termin brezplačnega posveta z mano.

Če se vam zdi, da vaša težava preprosto ne more več čakati, pa me brezskrbno lahko tudi pokličete (če ura ni ravno 3 zjutraj) na telefonsko številko 040 454 171 in imate že v naslednjih nekaj minutah rezerviran svoj termin.

PRIJAZNO OBVESTILO: V medicinskem centru Kalliste upoštevamo vsa priporočila NIJZ za preprečitev širjenja virusa COVID-19. Še vedno ostajamo odprti.

V kolikor pa se boste bolj prijetno počutili, če vas pokličemo mi, pa kliknite na spodnji gumb in čimprej oddajte svoje povpraševanje…

Komaj čakam, da se spoznamo! 

dr. Ksenija Šelih Martinec, ustanoviteljica Kalliste medicinskega centra

P.S. Naj vam položim na srce še nekaj…

Ko imamo ženske rade svoje telo in v njem uživamo, se nam to obrestuje na vseh področjih – uspehu pri delu, zdravemu družinskemu okolju in odnosu do intime.

Verjemite mi - presenečeni boste, kakšne spremembe lahko doživimo v življenju le z manjšim posegom "tam spodaj".


2020 Kalliste I Vse pravice pridržane