Priznani medicinski center Kalliste širi svojo ekipo…

Priznani medicinski
center Kalliste širi
svojo ekipo…

Pozdravljeni.

Veseli me, da ste se znašli na tej strani.

Najverjetneje ste tu, ker si želite več od svoje kariere, ste nezadovoljni na trenutnem delovnem mestu ali iščete nekaj, kar vam bo v izziv.

V medicinskem centru Kalliste boste lahko namreč delali z menoj, dr. Ksenijo Šelih Martinec, ki imam za seboj skoraj 30 let izkušenj iz ginekologije in porodništva. Prav tako sem ena izmed prvih, ki je vpeljala regenerativno ginekologijo v Slovenijo.

Tega vam ne govorim, da bi se hvalila. Želim, da veste, da svoje delo jemljem strogo resno in je moj življenjski moto pomagati ženskam, da začutijo svoje telo, se ga ne sramujejo in živijo kvalitetno življenje.

Če si želite biti del te zgodbe in skupaj z nami rasti, se izobraževati in izpolnjevati tudi svoje cilje, vas prav lepo vabim, da si spodaj preberete, kaj točno iščemo.

Kdo ve - morda ste ravno vi tisti?

Kaj ali koga iščemo?

#1 Delovno mesto: Zdravnik specialist
ginekologije in porodništva


Veljavna licenca Zdravniške zbornice Slovenije

Aktivno znanje slovenskega jezika.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s polnim ali krajšim delovnim časom in 3 mesečnim poskusnim delom.

Prijavi priložiti dokazila o izpolnjevanju razpisanih pogojev.

#1 Delovno mesto: 
Zdravnik specialist 
ginekologije in porodništva


Veljavna licenca Zdravniške zbornice Slovenije

Aktivno znanje slovenskega jezika.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom in 3 mesečnim poskusnim delom.

Prijavi priložiti dokazila o izpolnjevanju razpisanih pogojev.

Kdo sem dr. Ksenija Šelih Martinec?

Kdo sem dr. Ksenija
Šelih Martinec?

Sem specialistka ginekologije in porodništva ter ustanoviteljica zasebnega medicinskega centra Kalliste, kjer že od leta 1995 uspešno & diskretno rešujemo ženske težave. 

V želji pomagati ženskam, da bi živele kakovostno in polno življenje, sem na podlagi 30-letnih izkušenj v ginekologiji in porodništvu uvedla postopke in tehnike za izboljšanje intimnih odnosov, s katerimi smo pomagali že več kot 126.500 različnim ženskam.

Moja največja želja je, da bi se ženske bolj posvetile sebi. Da bi začutile svoje telo. Da bi začutile svojo notranjo moč in v njej uživale. Še bolj kot to pa, da bi o težavah »tam spodaj« spregovorile na glas in si želele poiskati pomoč.

Prepričana sem, da je telo dom naše duše in da bi morali za ta dom skrbeti bolje kot za hišo, v kateri bivamo.  Šele, ko bo telo prožno, vitalno in zdravo, potem bomo ugotovili, kako lepo je živeti.

Kaj vam nudimo?

Kaj vam nudimo?

Na tej strani NE ponujamo službe. Pač pa vam ponujamo kariero.

Kariero v medicinskem centru s 30 - letno tradicijo, kjer bomo poskrbeli, da vam v službi nikoli ne bo dolgčas in vam pomagali uresničiti karierne cilje.  

Poleg tega boste lahko sodelovali pri razvijanju najsodobnejših ginekoloških postopkov s pomočjo tehnologij, ki jih morda še sploh ne poznate.

V našem medicinskem centru pa vam ponujamo tudi veliko možnosti za večji zaslužek.

Kako se lahko prijavite?

Kako se lahko prijavite?

Odlično vprašanje!

Če ste se v zgornjem besedilu našli in se želite prijaviti na delovno mesto, sledite navodilom spodaj.

Pravzaprav gre za standardno prijavo na delovno mesto, tako da lahko svojo prijavo (skupaj z vašim življenjepisom in dokazili) pošljete na elektronski naslov: katja.selih@kalliste.si (pripišite na katero delovno mesto se prijavljate). 

Prav tako smo vam za vsa dodatna vprašanja na voljo na telefonski številki 041 795 993. 

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot primerno kandidatko ali kandidata, vas bo nekdo iz našega centra kontaktiral na vaš telefon v najkrajšem možnem času, ter vas povabil k nam na razgovor.

Potem pa je vaša naloga, da nas prepričate še osebno. In kdo ve, morda že kmalu pričnemo s pisanjem skupne zgodbe.

Veseli me, da se morda kmalu spoznamo,

Dr. Ksenija Šelih Martinec, ustanoviteljica medicinskega centra Kalliste

P.S. V primeru, da zgornje delovno mesto ni za vas, pa bomo veseli, če to stran posredujete nekomu, ki si tovrstnih kariernih izzivov želi ali preprosto ustreza razpisanim pogojem.

Najlepša hvala.